Beginpagina

Voorstellen

Massage

Chinese vrz

Voor wie

Behandelingen

Actueel

Contact

 

Chinese
voetreflexmassage
 

Chinese voetreflexmassage is een massage die gebaseerd is op de oude originele Chinese voetmassage principes.

De Chinezen passen voetmassages al bijna 4000 jaar toe, met zeer goede resultaten. Hun kennis op dit terrein is dan ook ongelooflijk.
Ze gebruiken deze massages om tot op hoge leeftijd vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of om, indien er klachten zijn, deze te verminderen of te verhelpen.

Het grote succes van Chinese voetreflexmassage ontstaat doordat in ťťn massage 2 systemen tot 1 geheel gecombineerd worden:
 


 

  1. De zones op de voeten worden gemasseerd.
    Het hele lichaam, dus alle organen, spieren en weefsels, zijn weerspiegeld in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.

  2. De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieŽn worden gemasseerd.
    Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam, waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.

De combinatie van deze 2 systemen plus het feit dat er hele prettige, ontspannende intensieve massagetechnieken toegepast worden op knieŽn, onderbenen en voeten, maakt deze massage tot een ongekende weldaad.

Resultaten:
Tijdens een Chinese voetreflexmassage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich ongekend ontspannen, fit en vitaal.